Emlékeztek még a Scherer Péter nevével fémjelzett Apatigrisre? A sorozat még április 12-én, vasárnap este rajtolt el az RTL Klubon, amely két okból kifolyólag is fontosnak tekinthető: egyrészt ez volt az első olyan heti vígjáték-szériájuk, amely száz százalékban saját fejlesztésű, másrészt áprilisban csupán az első rész került leadásra, a folytatást már az RTL Most+ platformon követhették figyelemmel az érdeklődők. A csatorna akkor megígérte, hogy ősszel vissza fog térni a képernyőkre a műsor, most pedig már a premier napját is tudjuk.: október 17-től lesz látható minden szombat este.

A Köbli Norbert (Örök tél, Félvilág) forgatókönyve alapján készült sorozat középpontjában egy egyedülálló apa (Scherer Péter) áll, aki annak szentelte életét, hogy apatigrisként felnevelje három lányát (Vivien – Rujder Vivien, Laura – Schmidt Sára, Szandra – Michl Juli), azonban miután gyermekei kirepültek a fészekből és önálló életet kezdtek a választottjuk oldalán, ő is párkeresésbe kezd. Legyen szó internetes ismerkedésről vagy személyes randiról, vicces és kínos szituációkba keveredik a szerelem keresése közben, miközben lányai hasonló problémák miatt egyesével visszaköltöznek hozzá. 

Az Apatigris első része tehát október 17-én, szombaton, 21:00-kor lesz megtekinthető az RTL Klubon, ezt követően pedig minden szombat este ugyanebben az időpontban számíthatnak rá a nézők. 

Kiemelt kép: Az Apatigris főszereplői (Fotó: RTL Klub)