Az őszi új premierek sorát egy orosz sorozat, A provokátor folytatja, amelyet az AXN tűz műsorára november elején. A Maksim Matveev (Anna Karenina) főszereplésével készült széria nem akármilyen koncepcióval hívja fel magára a figyelmet, hiszen egy pszichológus sajátos terápiával gyógyít.

A részletesebb ismertető még ennél is érdekesebb képet fest a történetről: Artem (Maksim Matveev) Moszkva egyik felkapott részén tevékenykedik pszichológusként és “provokatív” terápiával kezeli a pácienseit, mivel meggyőződése szerint a leghatékonyabb módszer az, ha brutálisan szembesíti a betegeit a félelmeikkel. Csakhogy amikor egy ügyfele öngyilkosságot követ el, akkor a saját élete is gyökeresen megváltozik, mivel börtönre ítélik. Szabadulása után megpróbál visszatérni a régi életéhez: újra praktizálni kezd, megpróbálja visszaszerezni a feleségét, igyekszik megvédeni a testvérét az erőszakos barátjától és legfőképpen bebizonyítani, hogy ártatlan abban, amiért elítélték. Az ügyet komplikálja a tény, hogy ismeri a gyilkost, viszont közel sem olyan egyszerű rábizonyítani a bűnösséget, mint ahogy hangzik. Vajon képes lesz a saját problémáján is segíteni a betegekén kívül?

Ha kíváncsiak vagytok A provokátorra, akkor érdemes november 6-án, 21:00-kor az AXN csatornára kapcsolni, ugyanis dupla részekkel rajtol el a sorozat.