Még májusban adtunk hírt róla, hogy a TV2 a BBC Studio világhírű táncos műsorát, a Dancing with the Stars-t hozza el a magyar nézőknek, amiben különböző hazai hírességek és profi partnereik mutatnak majd be elképesztő koreográfiákat. A csatorna most előrukkolt az első részletekkel, a műsorvezetők és a zsűri tagjainak személye is tartogat meglepetéseket.  

A monumentálisnak ígért táncos showműsor Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel fog hamarosan a TV2 képernyőjére kerülni, a két műsorvezető pedig Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek. Utóbbi felbukkanásán valószínűleg senki sem lepődik meg, hiszen a színész olyan műsorokban bukkant már fel a csatornán, mint a MasterChef VIP, A Piramis vagy éppen A Bank, azonban ami Lékai-Kiss Ramónát illeti, a színésznő neve eddig egybeforrt az RTL Klubbal, főleg a Barátok közt című sorozatnak köszönhetően (de volt műsorvezető az X-Faktorban, a Reggeliben és a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is), azonban 17 év után elérkezett az idő a váltásra.

De nem csupán a műsorvezetők, a négytagú zsűri is tartogat érdekességeket: az ítészek között megtalálható Ördög Nóra műsorvezető (aki korábban maga is versenytáncolt), Molnár Andrea latintánc-bajnok, koreográfus és táncpedagógus, Kováts Gergely Csanád ötszörös showtánc világbajnok (és a TV2 Megatáncának győztese), valamint Schiffer Miklós divattanácsadó.

Kiemelt kép: A Dancing with the Stars – Mindenki táncol zsűrije (Fotó: TV2)