A TV2-n április vége, azaz két hónapja minden hétköznap este látható a Bezár a bazár! című gameshow. A műsor nézettsége már tavaly is kiemelkedő volt, idén azonban nem csak remek eredményeket produkál, de le is tudta győzni A Konyhafőnököt, és hetek óta maga mögé utasítja a nézettségi versenyben az RTL Klub műsorait. A TV2 a korábbi tervek szerint már nyári szünetre küldte volna a produkciót, ám a magas nézőszám miatt műsoron tartotta, és jelenleg is sugározza az adásokat.

A Bazárnak és a Ninja Warrior Hungary ismétlésének köszönhetően a TV2 az elmúlt két hétben minden hétköznap este legyőzte az RTL Klubot a 18 és 49 év közötti nézők körében a főműsoridőben. Ettől a héttől kezdve viszont már nem a Ninja, hanem A legbátrabb páros ismétlése látható a csatornán, amely nem hoz jó számokat, bár így is nézettebbek a konkurenciánál. Az RTL Klub változtatott, július 1-től képernyőre tűzték a Barátok közt után az Oltári csajokat, a korábban az RTLII-n már nagy sikerrel vetített saját gyártású telenovellát, ám a sorozat katasztrofális eredményeket produkált. Ezért ismét változtatnak, és július 4-től, azaz mától A mi kis falunk ismétlését vetítik minden hétköznap. A TV2 azonban most megtámadja a csatorna új nyári műsorrendjét.

Pillanat a Bezár a bazár! adásából (fotó: TV2)

A TV2 nemrég közleményben jelentette be, hogy július 4-től a Bezár a bazár! napi két adással jelentkezik majd, azaz 19:10-kor és 20:35-től is látható lesz. A legbátrabb páros ismétlése későbbre kerül és 22 órakor kezdődik majd. A TV2 új nyári műsorrendje vélhetően július 13-án péntekig tart majd, július 15-én ugyanis elindul az Áll az alku új évada a csatornán.

Kiemelt kép: TV2