A TV2 Csoport közleménye alapján megújult külsővel, felhasználóbarát felülettel és kényelmi funkciókkal ellátva rajtolt el az új online platformjuk, a TV2 Play, amely a csatornacsalád legnépszerűbb műsorait, sorozatait és nagy sikerű műsorait tömöríti, így egyetlen helyről mindent könnyedén elérhetnek a nézők. 

A TV2 Play mindenki számára ingyenesen elérhető, viszont egyes kényelmi funkciókhoz (mint például a kedvencek lista létrehozása) regisztrálni kell a felületre. A főcsatorna mellett a kábelportfólió saját gyártású tartalmai is megtalálhatók itt, amelyeket szűrhetjük is műsor, csatorna vagy színész szerint. Egy kis ízelítő a felhozatalból: az érdeklődők hozzáférhetnek a Megasztár összes évadának legemlékezetesebb produkcióihoz és győztes pillanataihoz, A Nagy Duett előadásaihoz, a Sztárban Sztár átalakulásaihoz, a Nicsak, ki vagyok? leleplezéseihez, az Exatlon Hungary izgalmas momentumaihoz és a Dancing with the Stars performanszaihoz, de nem maradt ki a Jóban Rosszban, a Mokka, a Hal a tortán, az Ázsia Expressz és a Bezár a Bazár sem. 

Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója a következőket nyilatkozta a digitális platformjuk elrajtolását illetően: „2020 rendkívül sikeres év volt a TV2 Csoport számára, hiszen a kihívások és nehézségek ellenére a főcsatornát és a csatornacsaládot vizsgálva teljes napon, mindhárom fontos célcsoportban piacvezető lett*. A megnövekedett televíziózási kedv mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az online videós szolgáltatások, és ennek a növekedésnek a következő szakasza egy letisztult, könnyen kezelhető és a fogyasztók számos igényét kiszolgáló online felület elindítása. Ezen értékek mentén hoztuk létre a TV2 Play-t, amely felhasználóbarát megjelenésével, aktuális tartalmaival és a különböző extra funkcióival hamar a nézők kedvence lehet majd. Nem titkolt szándékunk, hogy a fiatalabb korosztály megváltozott televíziós fogyasztási igényeit is kiszolgáljuk”.

Kiemelt kép: TV2 Play (Fotó: DTV News)