Az RTL Magyarország idén ősszel indította el saját, videós szolgáltatásának prémium változát, a kevesebb reklámot és számos exkluzív tartalmat kínáló RTL Most+-ot, amely a jól ismert platform továbbfejlesztett verziója. Az RTL Most+ kínálatában nem csak a tévébe került produkciókat találhatjuk, hanem olyan műsorokat, amelyek csak és kizárólag online érhetőek ilyen. Ilyen a saját gyártású, Nofilter címet viselő új magyar websorozat, és ilyen az amerikai Négy esküvő és egy temetés is, amely hazánkban az RTL Most+-on nézhető.

A tíz epizódból álló romantikus sorozat premierje december 2-án volt az RTL Most+-on. A magyar szinkronnal elérhető széria az azonos címet viselő kultikus film alapján készült, a főszerepben egy mesébe illő londoni esküvőre érkező hét baráttal. Az oltárnál azonban koránt sem az hangzik el, amire számítanak, és ami a templomban történik, az fenekestül felforgatja az életüket. Szerelmek szövődnek, összetörnek szívek, és a baráti társaság egy év alatt eljut négy esküvőre és egy temetésre is…

A sorozat első három része december 2-án felkerült az RTL Most+ kínálatába, a folytatásban pedig hétfőnként további két-két rész élesedik majd. A történetet lezáró három epizód december 21-én, 22-én és 23-án válik elérhetővé.

Kiemelt kép: A Négy esküvő és egy temetés plakátjának részlete (fotó: amazon.com)