Elkezdődött az El a kezekkel a Papámtól! című nagyjátékfilm forgatása, amely Dobó Kata második rendezése a Kölcsönlakás után, viszont Csobot Adél számára ez az első filmes főszerep. A különleges látványvilágot ígérő családi film az Édes mostoha című klasszikus regény történetét viszi a nagyvászonra.

A forgatáson több mint 100 fős forgatócsoport dolgozik nap mint nap, a hazai játékfilmhez eddig még nem használt speciális technikai eszközöket használva föld alatt és felett, valamint vízen és a levegőben is. Bár a film forgatókönyvének alapját egy régi történet adja, a készítők szerint a különleges helyszíneknek, a kivételes minőségű díszleteknek és jelmezeknek, illetve a CGI trükköknek köszönhetően az El a kezekkel a Papámtól! új nézőpontból láttatja az ármánnyal és varázslattal átszőtt mesét. A film minden korosztály számára tartogat meglepetések, így biztosítva a szórakozást az egész család számára.

Az El a kezekkel a Papámtól! Dobó Kata rendezésében, Gulyás Buda technikai rendezővel készül, a forgatókönyvet pedig a #Sohavégetnemérős című Wellhello-filmet is jegyző Horváth András Dezső írta. A film szereplői között olyan elismert színészek tűnnek fel, mint Bokor Barna, Elek Ferenc, Gubás Gabi, Járai Máté, Nagypál Gábor, Pálmai Anna és Pindroch Csaba. A film főszereplői pedig a 10 éves Marczinka Bori, aki jelenleg a Magyar Nemzeti Balettintézet gyermekbalerinája, valamint Csobot Adél énekesnő és televíziós műsorvezető, aki korábban már szerepelt színpadi előadásokban, a nagyvásznon viszont most fog debütálni.

Kiemelt kép: Csobot Adél az El a kezekkel a Papámtól! forgatásán (Fotó: Intercom)