A Feriha, a Medcezir (Áradat) és az Icerde (Tégla) szívtipró színészének romantikus filmjének, a Delibal vetítési jogait még 2017-ben vásárolta meg a TV2 Csoport. Két évvel ezelőtt el is készítették a film magyar szinkronváltozatát, melynek forgatásán egyedüliként a Műsorvízió is részt vehetett. Azóta sokan kérdeztétek, hogy mikor lesz látható a Cagatay Ulusoy és Leyla Lydia Tugutlu főszereplésével készült alkotás, ám nem tudtunk pontos időpontot mondani. Ma azonban kiderült, hogy a Veszélyes vonzalom magyar címet viselő film 2019. december 29-én 16:30-kor lesz látható az Izaurán.

A történetleírás szerint “kevés embernek adatik meg az igaz szerelem, de ha megtalálják, történjen bármi, nem választja el őket egymástól semmi. Se atyai tiltás, se veszekedés. Füsun és Baris egy kávézóban ismerkednek meg, amikor a lány apja belép a kávézóba, a fiú a lány ismerősének adja ki magát. A lány titkolózik apja előtt, munkáját illetően. Miután a lány elviharzik a fiú mindenáron fel akarja kutatni, de csak a keresztnevét sikerül kiderítenie. Mindent elkövet, hogy megtalálja és elcsábítsa. A lány apja unszolására egyetemre készül, de a szerelem megbolondítja. Anyja utolsó tanácsát megfogadva a szívére hallgat és a hőn szeretett férfit választja. Csodálatos életüket a férfi sötét titka árnyékolja be…”

Szabó Kimmel Tamás a Veszélyes vonzalom szinkronfelévtelén (fotó: Jasinka Ádám)

A két főszereplőt Szabó Kimmel Tamás és Gubás Gabi szólaltatja meg.

Nem a Veszélyes vonzalom lesz idén év végén az egyetlen török film az Izaurán, december 22-én tűzik műsorra Engin Akyürek és Farah Zeynep Abdullah közös alkotását, az Emlékek útvesztőjében című drámát.