2017 óta látható minden hétköznap délután az RTL Klubon az Elif – A szeretet útján. A hazájában is naponta vetített produkcióból közel 1000 epizód készült idén nyárig, a bűvös számot azonban nem lépi már át a sorozat, mivel a rajongók nagy meglepetésére a török tévécsatorna az alacsony nézettségre hivatkozva nem kért belőle több évadot. A hír váratlanul érte a készítőket is, akik így nem tudták lezárni a történetet. Magyarországon viszont még messze a finálé, ugyanis az RTL Klub csak a harmadik évadot sugározza – de már nem sokáig.

Az Elif – A szeretet útján ugyanis november 8-án lesz utoljára látható a csatornán, mivel a helyére egy vadonatúj török széria, Az én kis családom érkezik. A Hazal Kaya és Burak Deniz főszereplésével forgatott keserédes dráma november 11-én 16 órakor indul, és ettől kezdve minden hétköznap ugyanebben az időpontban jelentkezik majd új részekkel az RTL Klubon. Megkerestük az RTL Magyarországot, hogy mikor és hol tervezik folytatni a két éve megszakítás nélkül vetített Elif – A szeretet útján című sorozatot:

“Az Elif rajongói a sorozat záró epizódjait a közeljövőben az RTL Gold csatornán tekinthetik meg, ahol jelenleg is látható a széria korábbi évada – annak befejezését követően, várhatóan a jövő év folyamán kerülhetnek képernyőre az RTL Klubon már nem sugárzott részek” – tudta meg a Műsorvízió az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságától.

Kiemelt kép: RTL Magyarország