Még március végén számoltunk be róla, hogy az RTL Klub Álarcos énekesével ellentétben a TV2 hasonló énekes-álarcos produkciója, a Nicsak, ki vagyok? nem előre felvett, hanem élő műsor volt, emiatt pedig a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos biztonsági intézkedések következtében levették a képernyőről. A csatorna közleménye alapján azonban számos nézői levél és komment érkezett hozzájuk a folytatás miatt, így a TV2 vezetősége úgy döntött, hogy egy adás erejéig visszatér a show. 

A szuperdöntő szigorú biztonsági és egészségvédelmi intézkedések között, de megvalósul, a nézők pedig április 26-án, 18:50-től kideríthetik, hogy kit rejt az a hat maszk, akik a korábbi adásokból továbbjutottak. A Nicsak, ki vagyok? színpadán az Octopuszi, a Panda maci, a Virág, a Bika, a Gésa és az Angyal is le fogja magát leplezni, amit ismételten különböző szórakoztató produkciók vezetnek majd fel. 

A kilétükről tippelgető sztárcsapatok természetesen ugyanazok maradtak, tehát az egyik oldalon Majka, Judy és Hajós András, a másik oldalon pedig Ábel Anita, Kajdi Csaba és Ganxsta Zoli triója küzd meg a győzelemért (eddig egyébként 5:2 az állás). 

Kiemelt kép: A Nicsak, ki vagyok? Octopuszija (Fotó: TV2)