A múlt héten még arról számoltunk be, hogy a TV2 ismétlésekkel készül a nyári hónapokra. A hivatalos műsorrend szerint a Bezár a bazár! helyére a Hegyi doktor – Újra rendel című sorozat epizódjai kerültek volna, melyeket három éve már a Duna TV nézői is láthattak, utána pedig a Ninja Warrior Hungary második évadát tűzte volna újra képernyőre a csatorna. A médiavállalat azonban pénteken közleményt adott ki, melyben bejelentették, “a nézői igényekhez igazodva” nem küldik még nyári szünetre a Bezár a bazár!-t.

A Majka és Till Attila vezette gameshow remek nézettségi eredményeket hoz, minden alkalommal legyőzte eddig az RTL Klub új török sorozatát, a Megtörvét, így érthető is a csatorna műsorváltozása. Június 24-től hétköznap esténként 19:10-kor tehát továbbra is a Bezár a bazár! lesz látható a TV2-n, mely után 20:45-től a Ninja Warrior Hungary, majd július 1-től A legbátrabb páros ismétlése kerül adásba. Emiatt is dönthetett nemrég úgy az RTL Magyarország, hogy megcserélik két napi műsorukat, és a Híradó után június 24-től nem a Fókusz, hanem a Megtörve című török sorozat lesz látható. A változásról ebben a korábbi cikkünkben írtunk részletesen.

A Bazár már tavaly tavasszal is remek eredményekkel futott a TV2-n, ám azokat a számokat idén sikerült felülmúlnia. A műsor kapcsán azonban most több mint kétmillió forintos büntetést kapott a TV2, ugyanis az új évad előzetesét, melyben a két műsorvezető meztelenül szerepelt, 67 alkalommal nem a megfelelő időpontban sugározták – írta meg a media1.hu.

Kiemelt kép: TV2