Hivatalos: visszatér a 19. századi Pletykacica London utcáiba, és gondoskodik róla, hogy senki ne maradjon le a párválasztó időszak egyetlen botrányáról sem. A Netflix előrendelte a karácsonykor debütált vadonatúj sikersorozatának, a Bridgerton család második évadát, amely ezúttal a legidősebb fivér, Anthony szerelmi életét helyezi majd előtérbe.

A sorozat Julia Quinn amerikai írónő azonos című bestseller könyvsorozatának adaptációja, melynek első része 2000-ben jelent meg. A folytatás fénysebességgel érkezett, a második rész szintén 2000-ben már a könyvespolcokra került, majd minden évben újabb és újabb kalandoknak lehettek szemtanúi az olvasók. Minden rész a Bridgerton család nyolc testvérének egy-egy tagját mutatja be, ahogyan rátalál az igaz szerelemre, miközben Lady Whistledown erős társadalomkritikával illeti a londoni high class polgárait. A könyvekben minden megtalálható, amit a fiatal lányok keresnek egy romantikus történetben: csillogás, boldogság, fájdalom és tüzes szerelem, amik természetesen a tévéadaptációból sem maradtak ki, így nem is csoda, hogy megjelenését követő napon világszerte már 63 millió háztartásban izgultak Daphneért és a hercegért.

A második évad érkezésének azonban nem a bombasiker az oka, ugyanis az IMDb értesülései szerint már az első évad megjelenése előtt berendelték a folytatást. A készítők egyértelműen a könyvek szerint kívánnak haladni, ezért már kezdettől fogva úgy tervezték a kivitelezést, hogy ez működőképes legyen. Ennek értelmében a következő részékben az eddig agglegényként élő jóképű vikomt, Anthony párválasztását követhetjük majd nyomon, ami garantáltan rengeteg izgalmat és forró pillanatot ígér.

A második évad új szereplőinek castingja már elkezdődött, a forgatást pedig márciusban kezdi el a stáb. Az, hogy mikorra várható a megjelenés még nem tudni, de addig is, aki még nem látta a Bridgerton család első évadát, nos… mire vártok?

Kiemelt kép: Jonathan Bailey a Bridgerton család című Netflix sorozatban (Fotó: Bustle.com)