Amellett, hogy a Saul fia főszereplőjének, Röhrig Gézának és Matthew Broderick a közös filmje (Porrá) is látható lesz márciusban az HBO-n és az HBO GO-n, számtalan egyéb, igencsak érdekes és figyelmet érdemlő alkotás lát majd napvilágot a csatornán és a streaming szolgáltatón. Akár a blockbustereket, a popcorn mozikat, a lassabb, komótosabb hangvételű filmeket vagy a dokumentumfilmeket részesítjük előnyben, mindegyik műfajból tudunk majd választani, hiszen igen széles választékkal készül az HBO a tavaszra.

Blockbusterek tekintetében a legfrissebb újdonságokkal találkozhatunk, úgy mint a Toy Story 4, a tavalyi Az oroszlánkirály, a Pókember: Idegenben, a Collette vagy éppen a Mirai: Lány a jövőből. HBO exkluzív filmek tekintetében már egy fokkal érdekesebb a választék, hiszen a Porrá mellett olyan alkotásokat nézhetünk meg, mint az Emily Ratajkowski nevével fémjelzett Hazugok és tolvajok, egy idegtépően izgalmas német thriller, a Ne. Szállj. Ki!, de az oknyomozó újságírás hatását bemutató román Colectiv, a francia romantikus dráma, a Lángoló szellem, az Emily Browning főszereplésével készült Arany kijárat című dráma és a romantikus lelkeket megcélzó A holnapember is márciusban debütál a tévében és az HBO GO-n egyaránt.

Dokumentumfilmek terén három újdonság fog érkezni, a női kosárlabdacsapatról szóló Trójai nők, a kiberháborúra összpontosító Kill Chain és az álhírek körüli jelenséget körüljáró Az igazság nyomában. Mindezek mellett olyan klasszikusok is elérhetőek lesznek márciusban, mint az Álom luxuskivitelben, a Mezítláb a parkban, a Foxcather, a Szeretlek holtodiglan, a Hét élet vagy éppen a Whiplash.

Kiemelt kép: Az oroszlánkirály (Fotó: Judge Bravo)