A foci kiemelt figyelmet kap a a Spíler 1 és 2 sportcsatornákon, valamint a Spíler Extra OTT felületen, ugyanis a futballrajongók ezeken keresztül követhetik hétről hétre a legnépszerűbb bajnokságok, így például az angol Premier League vagy az UEFA Bajnokok Ligája alakulását. A Spíler TV munkatársainak részvételével most egy másik kiemelt eseménynek is örülhetnek a hazai drukkerek, ugyanis kiszínesített és digitálisan felújított változatot kap a legendás meccs, a 6:3

A magyar focitörténelem egyik legemlékezetesebb mérkőzése a Magyar Telekom jóvoltából került felújításra, hogy a régi és új rajongók a modern korhoz hű formában nézhessék meg a 67 éve játszott legendás meccset. A műsorvezető Baumstark Tibor lesz, aki a stúdióban olyan vendégekkel beszélget, értékel és elemez majd, mint a Spíler TV állandó szakértői, Hrutka János és Szabó “Peet” Péter. A találkozót egyébként Matuz Krisztián közvetíti majd, a szakkommentátor pedig Bozsik József fia, Bozsik Péter egykori szövetségi kapitány lesz. 

„A 6:3-ról gyerekkoromban természetesen rengeteget hallottam és olvastam, mielőtt a teljes meccset valaha láthattam a tévében. Lenyűgözött Hidegkuti és Puskás technikája, Bozsik intelligens játéka, s persze Szepesi György fantasztikus közvetítése. Hihetetlenül kíváncsi vagyok mennyire változtatja meg az akkor átélt élményt, hogy sokkal jobb minőségben élvezhetjük újra a mérkőzést. Arról nem is beszélve, mekkora kihívás és megtiszteltetés számomra, hogy közvetíthetem az Aranycsapat legendás játékosait. Ugyanakkor hálás feladat ez, hiszen az ilyen csodás meccseken a kommentátornak csak arra kell ügyelnie, hogy ne rontsa el a nézők szórakozását!” – árulta el Matuz Krisztián. 

A felújított és kiszínesített 6:3 november 25-én, este, 18:00 órától tekinthető meg a Super TV2-n. 

Kiemelt kép: A digitálisan felújított 6:3 (Fotó: TV2)