A 71. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon nem csak Nagy Dénes sikerének örülhettünk, amelyet a Természetes fény című alkotásával érdemelt ki. Idén csupán két színészeknek járó díjat osztottak ki, melyből a legjobb mellékszereplőnek járó elismerést Kizlinger Lilla kapta, Fliegauf Bence Rengeteg – Mindenhol látlak című filmjében nyújtott alakításáért. „Felfoghatatlan, nagyon fura és lenyűgöző.” –fogadta a hírt az újdonsült Ezüst Medve díjas Kizlinger Lilla.

Fliegauf Bence legújabb szerzői filmje – az első részhez hasonlóan – hétköznapi életünk, párkapcsolataink lázálomszerű útvesztőjébe kalauzol, ahol a szereplők életük talán legnagyobb titkát próbálják felfejteni: a másik embert. Hat kis történetet látunk és világos, hogy láthatatlan fonál köti össze az azokban szereplő embereket, de honnan ered ez a fonál? Ki szövi a hálót? Budapest túl kicsi, itt semmi sem maradhat titokban, az éjszakák hosszúak, és van miről beszélgetni. Ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre hatolunk a Rengeteg hipnotikus világába, megértjük, hogy lehetetlen eldönteni, kinek van igaza, ki érdemel büntetést, szeretetet, elfogadást, halált vagy felmentést.

A filmben többek között olyan színészeket is láthatunk, mint Sodró Eliza, Gubik Ági, Jakab Juli, Végh Zsolt és Balla Eszter.

Kiemelt kép: Kizlinger Lilla a Rengeteg – Mindenhol látlak című filmben (Fotó: Fraktál Film)