Az RTL Magyarország közleménye alapján három népszerű sorozatuk következő évadát is berendelték. Az egyik a Solaz Media gyártásában készült orvosi thrilller, a Mellékhatás, amely a csatorna első saját fejlesztésű szériájaként főműsoridőben és az RTL Most platformon is kiemelkedő eredményeket tudott elérni, így az alkotók felkérést kaptak a második évad elkészítésére. 

Folytatódik a Paprika Studios által gyártott, Scherer Péter főszereplésével készült Apatigris is, amely az RTL első olyan heti vígjáték-sorozata, amely 100%-ban saját fejlesztés. A középpontjában egy édesapa áll, aki annak szentelte az életét, hogy apatigrisként felnevelje három lányát, azonban miután gyermekei kirepültek a fészekből és önálló életet kezdtek a választottjuk oldalán, ő is párkeresésbe kezd. 

Örülhetnek azok is, akik kedvelik a Nagy Ervin nevével fémjelzett A Tanár című sorozatot, ugyanis a negyedik évad forgatása hamarosan megkezdődik. Jelenleg a teljes harmadik évad az RTL Most+ platformon tekinthető meg, ősszel pedig a televízióban is láthatjuk majd a mindenre elszánt osztályfőnök, a tanári kar és a diákok történetét. 

Kiemelt kép: A Tanár, Apatigris és Mellékhatás (Fotó: RTL Klub)