Az Álarcos énekes valamelyik adásában azzal viccelődtek a nyomozók, hogy talán valamelyik maszk Friderikusz Sándort takarja. Talán így van, talán nem, az viszont biztos, hogy az ismert műsorvezető visszatér az RTL Klub képernyőjére, méghozzá egy olyan talkshow élén, amelyben a sztárpárokról egészen másfajta álarc hullik le. Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása című műsor keretében ugyanis Friderikusz vendégeivel együtt különleges időutazást tesz jelenből a jövőbe. 

A Máté Krisztina produceri felügyeletével készült talkshowban epizódonként két ismert ember bukkan majd fel: házastársak, szerelmespárok, testvérek, akik mesélni fognak múltról, jelenről és jövőről is. Utóbbiról pedig nem csupán beszélni fognak, de meg is mutatják, ugyanis a műsor egy-egy pontján a maszkmesterek segítségével évtizedeket öregítenek rajtuk. A legelső adás vendégei Istenes Bence és Csobot Adél lesznek, de rajtuk kívül csak még egy páros került leleplezésre: Nagy Ervin és Borbély Alexandra. És hogy miképpen fogják őket megöregíteni? Nyári Gábor, az Életünk története kreatív producere a következőket nyilatkozta: “A szereplők felmenőit, családi fotóikat, történeteiket hónapok óta kutatják a műsor szerkesztői, a maszkmesterek munkáját plasztikai sebész és gerontológus is segítette, hogy ne karikatúra-szerűen jelenjenek meg a szereplők karakter-jegyei a nézők előtt, hanem annyira valóságosan, hogy mindnyájan elhiggyük: látjuk a jövőt”.

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása első adása november elsején, 21:20-kor lesz majd látható az RTL Klubon, ezt követően pedig minden vasárnap ugyanebben az időben fog visszatérni az Álarcos énekes után (természetesen ezt is vissza lehet majd nézni az RTL Most platformon keresztül). 

Kiemelt kép: Friderikusz Sándor (Fotó: RTL Klub)