Az RTL Klub nemrég bejelentette, hogy kedvelt sorozata, az Ökörapáti lakóinak életét bemutató Drága örökösök napokon belül visszatér a negyedik és egyben záró évadával a képernyőkre.

A sorozat első három évada a csatorna közleménye alapján hatalmas sikert tudhatott magáénak, rengetegen követték figyelemmel az elhunyt falusi nagypapa örökségéért vívott küzdelmet, ám ahogy azt az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter korábban elárulta, nem akarják tovább húzni a szériát csak a nézettség miatt, a történetben még egy évadnyi lehetőség van. Persze a befejezés forgatását alaposan megnehezítette a koronavírus-járvány, de aztán augusztus elején már arról érkeztek a hírek, hogy az újraindult forgatást követően sikeresen lezajlottak a munkálatok.

A rajongók szeptember 21-én, hétfőn estétől már a Drága örökösök negyedik évadát kezdhetik el nézni, de aki rendelkezik RTL Most+-szal, az már szeptember 18-án megnézheti az első epizódot (ahogyan az összes rész pár nappal a tévés premier előtt látható lesz az online platformon).

Kiemelt kép: A Drága örökösök 4. évadának promóciós képe (Fotó: RTL Klub)