Április 17-én debütál Szabó Kimmel Tamás vezetésével és Megyesi Balázs műtárgyszakértő közreműködésével a VIASAT 6 saját gyártású műsora, az Antikhősök, amelyben közkedvelt hírességek ajánlanak fel számukra fontos tárgyakat, természetesen jótékonysági célokra. Szabó Kimmelék mindent meg fognak tenni azért, hogy a lehető legjobb áron adjanak túl az ereklyéken, és az adományozók által kiválasztott alapítványok minél nagyobb támogatásban részesüljenek.

Többek között olyan ismert emberek fognak részt venni a műsorban, mint Dér Heni, Falusi Mariann, Edvin Márton, Ónodi Eszter, Peller Anna, Lukács Miklós vagy éppen Zsidró Tamás, a kincseiken kívül pedig további százezer forintot is felajánlanak, amiket a műsorvezetők egy további műtárgyba fektetnek, hogy abból is bevételt szerezhessenek a jó ügy számára. Az Antikhősök csapata a befolyt összeggel az UNICEF Magyarország Kilátó Élményprogramját segíti, amiből a szervezet egy budapesti gyermekotthonnak biztosít varázslatos játszótéri elemeket.

Az Antikhősök 1. évada tehát április 17-én, szombaton, 10:00-kor rajtol el a VIASAT6 műsorán, ezt követően pedig minden szombaton ugyanebben az időben folytatódik.

Kiemelt: Szabó Kimmel Tamás és Megyesi Balázs (Fotó: Media1)