Rögtön az év elején, január 2-án elkezdte vetíteni a TV2 Csoporthoz tartozó Prime az NCIS: Los Angeles tizedik évadát. A már veteránnak számító amerikai akció-krimisorozatban a tengerészeti nyomozók egyik különleges csapatának munkáját követhetjük figyelemmel 2009 óta. Az új szezont szerda esténként dupla résszel tűzte műsorra a Prime, a február 6-án adásba került 10-11. részek után azonban szünet következett a vetítésben.

Három hónappal később, májusban azonban hazánkban is folytatódik a sorozat. Az új részben Kensi és Deekes a nászútjukat tervezik, de nem tudnak megegyezni. Eközben a csapathoz beérkezik egy ügy, melyben egy esetleges terrorista-fenyegetést kell kivizsgálniuk. Kiderül, hogy a haditengerészeti állomás logisztikai főnökét valaki távol akarja tartani, hogy ellophassanak egy fegyvert. Az NCIS: Los Angeles tizedik évada május 15-én 21 órakor dupla résszel tér vissza a Prime-ra, és a szezon végig heti két-két epizóddal lesz látható szerdánként.

A sorozat nézettsége idén tovább csökkent az Egyesült Államokban, azonban az anyacsatorna, a CBS megrendelte a további részeket, így ősszel a 11. etappal folytatódik az NCIS: Los Angeles.

Kiemelt kép: Az NCIS: Los Angeles két főszereplője (fotó: Monty Brinton/CBS)