Pár nap és véget ér 2019 negyedik hónapja is. A hazánkban több tévéadót is üzemeltető Sony Pictures Television Networks tavasszal számos újdonságot képernyőre tűzött, köztük saját gyártású műsorokat, egy vadonatúj magyar sorozatot és több amerikai szériát is. A premierek sorának azonban még nincs vége, és április utolsó napjaira is tartogat meglepetést a médiavállalat.

Az AXN műsorán debütál a Gyilkos elmék című amerikai krimi legújabb, 14. évada. Az FBI egyik legtitkosabb részlegének, a sorozatgyilkosok profilját felállító csapat munkáját követhetjük figyelemmel ebben a sorozatban. A Gyilkos elmék új szezonja sok izgalommal kecsegtet, ugyanis a legutóbbi finálé elvarratlanul hagyott nem egy történetszálat. Két szereplőt is túszul ejtettek, így a csapatnak úgy kell folytatnia a kegyetlen gyilkos utáni hajszát, hogy mihamarabb ki kell szabadítaniuk két munkatársukat a bandavezér fogságából. A sorozat új évada április 27-től, szombatonként 21:55-kor lesz látható az AXN-en.

Jelenet az Időutazók című sorozatból (fotó: Sony)

Április 28-án, vasárnap 13 óra 35 perckor adják az AXN-en az Időutazók mindent lezáró dupla részét. A 2016-ban indult időutazós kalandsorozat alacsony nézettsége ellenére hatalmas és aktív rajongóbázist tudhat magáénak, akik tömérdek petíciót indítva kiharcolták, hogy elkészülhessen a második szezon. Az ismételt gyenge nézőszám után azonban az anyacsatorna, az NBC kérlelhetetlen volt, befejezte a produkció gyártását. A rajongók azonban ismét felháborodtak, és őket csillapítandó a stúdió döntött, és elkészítették a történet befejezését. Az Időutazók fináléja, melyben a szereplők az 1848-as évek Kaliforniájába, és az 1950-es évek Koreájába is elutaznak, április 28-án lesz látható magyar szinkronnal.

A hónap utolsó premierje az Idővonal című sci-fi második évada lesz. A VIASAT6-ra érkező szériában a szereplők különleges módon utaznak az időben, hiszen csak a tudatuk repül vissza a jövőből a jelenünkbe, a 21. századba. Az április 30-án induló második évadban Grant és csapata az FBI fogságába kerül, ahonnan muszáj kiszabadulniuk, hogy folytathassák missziójukat. Eközben egy új, rejtélyes utazó is megjelenik, akik olyan titkot ismer, ami végzetes lehet a főhősök küldetésére nézve. Az Idővonal második szezonja keddenként 23 órától lesz látható a VIASAT6-on.

Kiemelt kép: Jelenet a Gyilkos elmék című sorozatból (fotó: ABC Studios/Cliff Lipson)