A mozik és a szórakozóhelyek bezárása után a streamingé és persze a TV-é lesz a főszerep az elkövetkező hetekben (hónapokban?). Ezt szeretné tovább erősíteni az AXN csatorna is, hiszen március maradék két hetében nem kevesebb, mint hat országos premiert fognak leadni – mindezt a legújabb kampányuk, A hősök otthona keretein belül. A SWAT és a SEAL Team mellett olyan sorozatok is premierdátumot kaptak, mint Az újonc, a New Amsterdam vagy éppen a Gyilkos elmék (utóbbi dupla epizódokkal).

A Shemar Moore nevével fémjelzett SWAT – Különleges egység harmadik évada pontosan a mai nap, március 18-án debütál, este 21 órakor, rögtön utána pedig a Dr. Csont ikonikus színészének, David Boreanaznak az akciósorozata, a SEAL Team fog következni 21.55-kor (szintén a harmadik szezonnal). Holnaptól (21-től) kezdődik az új műszakja Az újonc második etapjának, aminek nem más lett az ikonikus arca, mint a Firefly – A szentjánosbogár és a Serenity felejthetetlen színésze, Nathan Fillion, ezután pedig a New Amsterdam következik. A tizenötödik évaddal nyitó Gyilkos elmék szombaton fog debütálni, este kilenckor, végül, de nem utolsó sorban Az igazság terhe március 29-től lesz majd látható minden vasárnap 13.30-tól. Mindegyik sorozathoz hetenként, a megszokott kerékvágásban fog érkezni az új rész az adott napokon.

Kiemelt kép: Jessica Paré, Aaron James Buckley, David Boreanaz, Neil Brown Jr., Max Thieriot – SEAL Team (Fotó: SEAL Team Overblog)