Egyre szélesebb körben van lehetőségünk tartalmat fogyasztani Magyarországon: legutóbb a Netflix vált elérhetővé magyarul is, majd az HBO GO kapcsán derült ki, hogy okostelefonokon letölthetővé váltak a műsorok, most pedig a Vodafone Csoport tervezi hazánkban is bevezetni internetes tévészolgáltatását, a Vodafone TV-t. 

A HWSW értesülései szerint az új szolgáltatásra már nem kell sokat várni, a közeli jövőben elérhetővé válik és nem lesz hozzá kötelező házon belüli internetelőfizetéssel rendelkeznünk, hanem várhatóan egy speciális szoftverrel rendelkező, androidos beltéri egységet kapunk a pénzünkért, mellyel lineáris és külön lekérhető tartalmakhoz férhetünk majd hozzá. Az eszköz egyik különlegessége, hogy a menüjéből olyan népszerű alkalmazások is elérhetőek lesznek, mint a Netflix, a YouTube vagy éppen a mobilosok számára ismert Google Play Áruház.

A Vodafone TV-t felvértezik egy a Netflixen már bizonyító ajánlórendszerrel is, így a felhasználók számára az ízlésüknek megfelelő tartalmak kerülnek ajánlásra.