Kedves olvasó! A hír igaz. Ugyan a második évad forgatása még javában tart, a Netflix bízik a kitartó sikerben és berendelte a Bridgerton család harmadik és negyedik évadát is.

Tavaly a karantén ideje alatt bombaként robbant a Bridgerton család a Netflix közönségének körében. Az első évadot immár 82 millióan néztek meg, a toplistákról pedig még mindig nem lehet kiszorítani a 19. századi pletykacica történetét. Nem csoda hát, hogy a második évadot azonnal be is rendelte a streamingszolgáltató, melynek forgatása már nagy erőkkel folyik. Egyelőre igencsak keveset tudunk a folytatásról. Ami egészen biztos, hogy ezúttal a jóképű Anthony párválasztását követhetjük nyomon, akinek a makacs Kate Sharma rabolja majd el a szívét. A szerencsés hölgyet a Szexoktatásból is ismert Simone Ashley fogja játszani, aki nagy boldogsággal csatlakozott a stábhoz. A csapatban azonban nemcsak új arcokat köszönthetünk. A Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page sajnos már nem fog visszatérni a képernyőkre, melyet április elején jelentett be a Netflix. Ennek értelmében a sármos Simon sem valószínű, hogy fel fog tűnni a legújabb részekben, az alkotók azonban megnyugtatták a rajongókat és elmondták, hogy Daphne ezután is szerves részét képezi majd a történetnek.

Bár még nem tudni, hogy mikor is fog érkezni a második évad, a Netflix bízik a fennmaradó sikerben, így már most berendelte a sorozat harmadik és negyedik évadát. Reméljük a legjobbakat, és bízzunk benne, hogy az egyelőre agglegényként élő vikomt nemcsak kedvesét, hanem a nézőket is meggyőzi majd, hogy érdemes elköteleződni a Bridgerton név mellett.

Kiemelt kép: A Bridgerton család posztere (Fotó: Netflix)