Mindent nem lehet a végtelenségig húzni, főleg hogyha rádöbben az ember fia, hogy mit is szeretne igazából csinálni. A Barátok közt egyik fontosabb szereplője, a Krisztiánt alakító Seprenyi László például arra az elhatározásra jutott, hogy hét év után otthagyja ezt a magyar telenovellát, sőt magát a színészetet, a színészi szakmát is abbahagyja. Döntésében elmondása szerint nagy szerepe volt az önmagába és istenébe vetett hitének.

Seprenyi László a sorozatban Krisztiánt, azaz Bartha Zsolt testvérét, valamint Aliz férjét alakította egészen 2013-tól datálva, amely karakter egy elég fontos kulcsfigura volt a történések során. A színész viszont legutóbb azt nyilatkozta, hogy közösség berkein belül megtalálta ismét a hitét, és rádöbbent, hogy Isten egészen más útra szeretné őt terelni. Ezek mellett többször kihangsúlyozta, hogy sokkal több időt szeretne ezentúl a családjával tölteni. Bővebben így nyilatkozott:

„Megismertem egy keresztény közösséget, elmélyült az istenhitem, átértékelődtek bennem bizonyos dolgok, és rájöttem, Isten más útra terelget engem. Végül úgy döntöttem, a színjátszást is elhagyom. A színházat, a forgatást, a média világát, mindent.”

Kiemelt kép: Seprenyi László (Fotó: Femina)