A közelmúltban lezajlott Big Picture konferencián nem csupán az derült ki, hogy a TV2 milyen tartalmakkal jelentkezik jövőre, hanem az is, hogy a nagy rivális, az RTL Klub mikkel készül 2021-re. A SorozatWiki beszámolója szerint több kedvelt műsort is terveznek folytatni, háromról már tudunk. 

Noha még 2020 végére is tartogatott két show-t a csatorna (a Házasodna a gazdát és a Konyhafőnök VIP-et), jövőre szeretnének új X-Faktort, Survivort és Cápák közöttet is indítani, noha a koronavírus-járvány miatt egyik elkészülésére sincs garancia (elvégre már idén összehozták volna az első kettőt, ha lehetett volna). Bár ez nem lett kimondva, de meglepődnénk, ha a nagy sikerre való tekintettel nem folytatódna az Álarcos énekes is, amelynek első évada idén tavasszal indult, most pedig már a második szezon fut.

A programigazgató elmondása szerint 2021-ben is készülnek fikciós sorozatokkal, szezononként várhatóan 50-60 heti epizódot fognak sugározni és két új széria is előkészítés alatt van. Mindezeket viszont megelőzi a januárban induló Keresztanyu, amelynek címszereplője Molnár Piroska. 

Kiemelt kép: Az X-Faktor 2019 mentorai (fotó: RTL Magyarország)