Az elmúlt hetekben ismertettük, hogy milyen nyári műsorkínálattal készül az RTL Klub és a Duna Televízió. Ma pedig kiderült az is, hogy milyen műsorokat tűz képernyőre a TV2 a Bezár a bazár!, A Bank és a Pénzt vagy éveket! adásai után a legmelegebb hónapokban. Miközben mind az RTL, mind a Duna több újdonságokat is kínál esténként a nézőknek, addig a TV2-n semmi premier tartalom nem lesz nyár elején a főműsoridőben.

A TV2 két héttel az RTL Klub után, június 10. helyett június 24-én vált nyári műsorrendre. Ez a taktika az első két nap alapján be is vált a csatorna számára, ugyanis a Bezár a bazár! nagy fölénnyel győzte le hétfőn és kedden az RTL nyári struktúrájának húzó produkcióját, a Megtörve című új török sorozatot. A jelenleg is futó vetélkedők után azonban vélhetően nem lesz ilyen jó helyzetben a TV2, mert miközben az RTL Klubon a Barátok közt is képernyőn marad nyáron, addig náluk két műsor foglalja majd csak el a hétköznap estéket: egy nem premier tévésorozat, és az egyik saját gyártású műsor ismétlése.

Piszkos pénz, tiszta szerelem

Június 24-től a TV2-n csak az esti kínálatban lesz változás, délután minden a szokott időben kezdődik majd. A Piszkos pénz, tiszta szerelem (12:30), a Walker, a Texas-i kopó (13:35), a Szerelmem, Ramón (15:40) és a Madárka (16:45) rajongói is örülhetnek, kedvenceik nyáron is láthatóak lesznek. Szintén nem változik a Tények kezdési időpontja (18:00), a hírműsor után azonban már nem a Bazár, hanem a Hegyi doktor – Újra rendel 8. évada lesz látható minden hétköznap (19:10). A népszerű német orvosos sorozat ezen szezonja azonban nem új, 2015-ben került képernyőre Németországban, idehaza pedig 2016 októberében mutatta be a Duna.

A Hegyi doktor után 20 órától újra képernyőre kerül a Ninja Warrior Hungary 2018-as, második szezonja, aminek adásai két és fél óra hosszúak, így reklámokkal együtt több mint 3 órán át lesznek műsoron. A nagyszabású sportreality után késő éjjel a Magánnyomozók második évadának ismétlését sugározza a TV2. Hétvégente esténként pedig filmeket láthatnak a TV2-re kapcsoló nézők.

Kiemelt kép: A Hegyi doktor – Újra rendel főszereplői