2018-ban a VIASAT3 is elkészítette első saját gyártású sorozatát, méghozzá rögtön egy napi produkciót. A 200 első randi a már több országban feldolgozott argetin telenovella, a Ciega a Citas és annak spanyol verziója alapján készült, a középpontban egy olyan lánnyal, aki saját édesanyával fogad arról, hogy testvére esküvőjére megtalálja-e az igazit. A főhősnőnek minderre 275 napja van, ami elsőre talán nem is tűnik lehetetlen vállakozásnak, de mint ahogy az lenni szokott, az élet és az érzelmek felülírják a terveket.

A nagy sikerű első évadot idén ősszel követte a második, mely jelenleg is minden hétköznap este látható a VIASAT3-on. A 200 első randi azonban hamarosan véget ér, és nem csak a szezon, hanem a teljes sorozat történetének végére pont kerül. Még mielőtt ez megtörténhetne, a készítők különleges programmal lepik meg a rajongókat. December 5-én 17 órai kezdéssel közönségtalálkozót szerveznek, ahol lehetőség lesz beszélgetni Gáspár Katával (Luca), Mészáros Andrással (Márk), Sajgál Erikával (Olga), Szerednyey Bélával (Géza) és Trokán Péterrel (Dénes) is.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz között és mivel a terem befogadóképessége korlátozott, csak az első 100 regisztrálót tudják fogadni. Jelentkezni ide kattintva lehet, és érdemes figyelemmel követni az esemény Facebook oldalát is.

Időpont: 2019. december 5. 17:00-19:00
Helyszín: Magyar Telekom Székház (Könyves Kálmán Körút 34-36., Budapest, 1097)

Kiemelt kép: Gáspár Kata (Luca) a 200 első randiban (fotó: Sony)