Akárcsak 2019-ben, jövőre is az Exatlon Hungaryvel kezdi az évet a TV2 – és akárcsak idén, 2020-ban is az RTL Klub egy vadonatúj sorozatával csap majd össze a nézettségi versenyben. Az Exatlon második szezonja ugyanis pontosan egyszerre indul az RTL Klub új, kösztümös napi sorozatával, a Bátrak földjével, hiszen mindkettő premierdátuma január 1. és a 18:50-es kezdési időpont is megegyezik.

A TV2 a múlt héten leplezte le, hogy mely ismert sportemberek alkotják a Bajnokok új csapatát, nemrég pedig azt is bejelentették, hogy kik lesznek a Kihívók.

“A Kihívók csapatát erősíti Besenyei Boglárka, egyetemista, aki 10 évig görkorcsolyázott és versenyszerűen atletizált; Cservenák Alexandra, személyi edző, aki a sporttal egy 25 kg-os hízás után kezdett komolyabban foglalkozni; Krizsa Tímea, személyi edző, aki színésznői pályáját háttérbe szorítva kezdett komolyabban a mozgással foglalkozni. A negyedik lány az Exatlon Hungary eddigi történetének legfiatalabb versenyzője, a 18 éves röplabdázó Pap Dorka, aki élete eddigi legkomolyabb próbatételére készül.

A Kihívó fiúk között van Adu László Dániel szobafestő, aki árva fiúként nőtt fel, és az Exatlonnal szeretné megalapozni kisfia jövőjét. A Bajnokokkal szemben áll rajthoz Flórián Sándor is, aki ex-tűzoltóként számos éles helyzetet átélt már; de a Kihívók között ott lesz Kriston Péter személyi edző is, aki olyan sztárok top formájáról gondoskodott már, mint Majka, Király Viktor vagy Debreczeni Zita. A Kihívók csapatának nyolcadik tagja Novák Zalán, aki az elmúlt években a Forma 1-gyel körbeutazta a világot, és most ezt a munkáját cserélte az Exatlon Hungary versenyére” – írják a közleményben.

Kiemelt kép: Besenyei Boglárka, Palik László és Tóth Dávid (fotók: TV2)