Ahogyan arról már korábban többször is beszámoltunk, bizony nagy a forgalom az RTL Klub népszerű, főműsoridőbe visszatért napi sorozatában, hiszen folyamatosan új arcok (Veréb Tamás, Debreczeni Zita, Bánfalvy Ági) jönnek, régebbiek (Seprenyi László, Aradi Balázs) mennek. Ezúttal egy visszatérő karakterről számolhatunk be a széria rajongóinak. 

A Janza Kata által megformált Ildikó, Vili bácsi (Várkonyi András) lánya újfent valóságos tornádóként robban be a Barátok köztbe, a színésznő pedig most is azt hozza magával, ami a legjobban áll neki: az ármánykodást. Így nyilatkozott a figurájáról: „Imádom ezt a karaktert, mert bár valóban sok borsot tör a környezete orra alá, mégsem rosszindulatú és nagyon humoros. Igazán szerencsésnek érzem magam, mert rám bízták, hogy miként fűszerezem a szerepem; fantasztikus érzés, hogy nem szorítanak be egy skatulyába. Ennek köszönhetően nem fogtam vissza magam; Ildikó karakterének minden színét megmutattam”.

A színésznő párja, Pesák Ádám szintén szerepel az RTL sorozatában, de Janza Kata nem csupán emiatt örül az újbóli felbukkanásnak a Mátyás király téren: „A régi szereplőkkel igazán jó barátságot ápolok, az újakkal pedig könnyen megtalálom a közös hangot. Ha van egy kis szünetünk, azonnal beszélgetünk vagy nagyokat nevetünk”.

Kiemelt kép: Janza Kata és Várkonyi András a Barátok köztben (Fotó: RTL Klub)