Július 20-tól startol el Joshi Bharat, az indiai származású sorselemző és műsorvezető legújabb műsora a Life TV-n, az Őszintén! Joshival. Habár az alapok és a megteremtett hangulat magától értetődő, számos pontban más lesz ez új műsor, ami kapcsán maga Joshi Bharat nyilatkozott is a Műsorvíziónak. A rá jellemző kifinomultsággal és kedvességgel számolt be arról, hogy elsősorban a hétköznapi emberek és az ő problémáik kerülnek előtérbe, valamint a Life TV-nél való elhelyezkedéséről is mesélt egy-két szót.

Az Őszintén! Joshival kapcsolatban az egyik legégetőbb kérdés az volt, hogy mégis mennyire lesz ez a műsor másabb, mint a korábbiak. Már az előzetes információk alapján látni lehetett, hogy egy sokkalta visszafogottabb, nem elsősorban a sztárokra fókuszált műsor lesz, amit maga Joshi Bharat is megerősített: “Sokféle műsorom volt régen. Az első dolog, amiben másabb lesz, hogy a vendégem nincs a stúdióban. Telefonon beszélgetünk. Olyan jellegű problémák merülnek majd fel, amik a társadalomnak a 80-90%-át érinti. Valamilyen szinten mindenkinek az életében vannak ilyen, olyan, amolyan szituációk – sokféle problémával foglalkozunk. És itt közösen próbálunk megoldást találni rájuk.

A felvetett társadalmi problémák pedig sokkalta közelebb fognak majd állni a nézőkhöz, mint a korábbi műsorokban. Elsősorban amiatt, mert az Őszintén! Joshival nem a sztárokról vagy a hírességekről fog szólni, hanem a hétköznapi emberekről. “Durván 9 éven keresztül ment az a műsorom, amiben hírességekkel beszélgettem. Most ehhez képest itt hétköznapi emberek lesznek. De ha felhív és megkeres egy híresség, akkor az nem tilos, de nem arról szól a történet, hogy csak hírességek lesznek.

Végül pedig az indiai származású műsorvezető arról is beszélt nekünk, hogy milyen érzés jelenleg a Life TV-nél dolgozni. Joshi Bharat neve legtöbbször a TV2 vagy a FEM3 csatornák kapcsán merült fel (a náluk sugárzott korábbi műsorai révén), ám ez lehet, most változni fog. Arra a kérdésre, hogy milyen érzés a Hajdú Péter igazgatta Life TV-nél dolgozni, a következőt felelte: Én nagyon-nagyon jól érzem magam ott. Nagyszerű a csapat, nyugalom van, béke van, szeretet van, kölcsönös tisztelet, és kifejezetten jól érzem magam.

Az Őszintén! Joshival július 20-tól lesz látható a Life TV-n, minden hétköznap 17 órától.

Kiemelt kép: Joshi Bharat – Őszintén! Joshival (Fotó: Vajda Anita/LifeTV)