Az RTL Klub előre rögzített Álarcos énekesével szemben a TV2 énekes-jelmezes műsora, a Nicsak, ki vagyok? hétről-hétre élő adásban szórakoztatja a nézőket, amely a jelenleg Magyarországon érvényben lévő veszélyhelyzet miatt döntésre kényszerítette a csatorna illetékeseit a stúdió nagy számú közönsége miatt. A show végül vendégek nélkül zajlott le, azonban a zsűri megjelent és az előadás is lezajlott.

Ábel Anita a többiek (Hajós András, Majka, Ganxsta Zolee, Judy, Kajdi Csaba) nevében megköszönte az egészségügyi dolgozók emberfeletti helytállását és munkáját a járvány idején, majd hozzátette, hogy a zsűri tagjai felajánlják a gázsijuk egy részét a Szent László és a Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak: “Az az igazság, hogy mi nem nagyon értünk máshoz, mint a szórakoztatáshoz. Nagyon reméljük, hogy ez a 3 óra, amit a nézőkkel töltünk, egy kicsit elfeledteti azt, ami most a világban és természetesen Magyarországon is zajlik. Tudjuk, hogy emberfeletti munkát végeznek azok, akik az egészségügyben dolgoznak, és innen is üzenjük nekik, hogy köszönjük szépen és kitartást kívánunk az elkövetkezendő időszakhoz! Gondolkoztunk azon, hogy mi hogyan tudnánk segíteni. Van egy alapítvány, a Szent László és a Szent István Kórháznak egy alapítványa, ami a betegekért és a dolgozókért és az ápolókért van. Szeretnénk a gázsink egy részét felajánlani nekik, ezzel is segítve a munkájukat, és köszönjük, hogy vannak.” Aki szeretne csatlakozni hozzájuk és támogatni az alapítványt, az ezen a számlaszámon megteheti: 11705008-29919907. 

A legutóbbi adásban egyébként újabb három leleplezés történt, a maszkok pedig Feng Ya Ou Ferencet (Múmia), Steiner Kristófot (Róka) és a Barátok közt Magdi anyusát, Fodor Zsókát (Szfinx) rejtették. 

Kiemelt kép: Kajdi Csaba, Ábel Anita és Ganxsta Zolee (Fotó: TV2)