Június 3-án két premier is érkezik az AMC műsorára: hajnali 3-kor a világpremierrel egy időben sugározzák a Fear the Walking Dead 5. évadának első epizódját, melyet főműsoridőben, 22 órai kezdettel megismételnek, majd ezt követően lesz látható Zachary Quinto NOS4A2 című sorozata 22 óra 45 perces kezdettel.

Fear the Walking Dead

Az ötödik évadban Morgan Jones (Lennie James) vezetésével a csapat túlélők után kutat, mindenki abban reménykedik az életben maradottak közül, hogy mások megmentésével saját bűneiket is megválthatják. Ám arra senki sem számít, hogy a küldetés során egy olyan helyre keverednek, ahol szembe kell nézniük legnagyobb félelmeikkel, mert képesek erre, akkor egy olyan merőben új életformát fedezhetnek fel, amely örökre megváltoztathatja az életüket.

A Fear the Walking Dead továbbra is az Egyesült Államok 4. legnézettebb kábeltelevíziós drámasorozata, az AMC Studios saját gyártású szériájának föbb szerepeiben Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson és Austin Amelio láthatók.

NOS4A2 (Kiolvasva: Nosferatu)

A Joe Hill 2013-ban megjelent azonos című regénye nyomán íródott történet főszereplője Vic McQueen (Ashleigh Cummings), a különleges természetfeletti képességekkel megáldott fiatal nő, aki képes arra, hogy megtaláljon különböző elveszett dolgokat. Pont az adottságának köszönhetően keveredik most bajba, mivel ő az egyetlen, aki látja és érti, hogy Charlie Manx (Zachary Quinto), a halhatatlan gonosztevő hogyan táplálkozik az általa elrabolt gyermekek lelkéből, és hogyan viszi át maradványaikat Karácsonyországba. Arra a helyre, amely egy másik világban van, és ahol tilos a boldogtalanság, és minden egyes nap karácsony van. Vic le akarja győzni a gonosztevőt, ám ehhez kockáztatnia kell a saját szellemi épségét is, hiszen könnyen ő maga is Manx áldozatává válhat.

A Tornante Television és az AMC Studios közös gyártásában képernyőre kerülő 10 részes horrorsorozat további szerepeiben feltűnik Ólafur Darri Ólafsson, Virginia Kull, Ebon Moss-Bachrach és Jahkara Smith is. Az első epizód június 3-án 22:45 perctől lesz látható az AMC-n.

Kiemelt kép: AMC