Különleges gasztroműsorral hangolódhatunk majd az ünnepi menüre, ugyanis az RTL Klub közleménye szerint december 11-én, pénteken, 15:25-kor debütál a csatornán egy vadonatúj főzőműsor, A Konyhafőnök – Karácsony Armandóval, amely A Konyhafőnök különkiadása lesz és az idei nyertes, Armando Mundaraín, valamint csapattársa, Ötves János szerepelnek benne. 

Az RTL Klub szerint a latin hangulat és az egzotikus fogások garantáltak, a műsor pedig többek között olyan kérdésekre is választ ad, hogy milyen ételeket fogyasztanak Dél-Amerikában karácsonykor, hogy milyen különlegességeket rejt még a magyar konyha és miket tanultak A Konyhafőnök sztárséfjeitől, Sárközi Ákostól és Rácz Jenőtől. A 6 részes minisorozat premierjét a csatornán láthatják majd a nézők az említett időpontban a további epizódok pedig az RTL Moston lesznek megtekinthetőek. 

A Konyhafőnök – Karácsony Armandóval tehát december 11-én, pénteken, 15:25-kor az RTL Klubon. Eközben pedig elindult a jelentkezés a 2021-es A Konyhafőnök műsorba is, a linken keresztül bárki próbára teheti a főzőképességeit és harcba szállhat a 10 millió forintért. 

Kiemelt kép: Armando Mundaraín és Ötves János (Fotó: RTL Klub)