A TV2 2021-ben sem hagyja a török sorozatok rajongóit tartalom nélkül. Január 4-én, azaz ma rögtön két széria is elrajtol a csatornán: az egyik Az én lányom, amit először vetítenek Magyarországon, a másik pedig a 2019-ben indult A csodadoktor, amely a dél-koreai Good Doctor török adaptációja. 

Január 4-től, inden hétköznap 15:40-kor látható a TV2 műsorán Az én lányom (Kizim): a főszerepet az Anyából ismert kislány, Beren Gokyildiz kapta meg, de látható benne a Kuzey Güney sztárja, Bugra Gülsoy is. A történet középpontjában egy nyolcéves kislány, Öykü (Beren) áll, aki kivételes személyiség, empatikus és érzékeny. Amikor azonban nagynénje elhagyja, meg kell találnia édesapját, Demirt (Bugra), aki egy felelőtlen és csaló ember – és éppen azon a napon tartóztatják le, amikor Öykü rátalál. Demirt csakis azzal a feltétellel engedik szabadon, hogy gondoskodik a lányáról. 

Ezt követően január 4-én, 19:00-kor debütál a Super TV2-n A csodadoktor, amit szintén minden hétköznap 19:00-kor láthatnak az érdeklődők ugyanebben az időpontban. A sztori ismertetője a következő: “Dr. Ali Vefát (Taner Ölmez) gyermekkorában elhagyott a családja, ráadásul a „zseni-szindrómának is nevezett” savant-szindrómában szenved. Elképesztő memóriájának köszönhetően évfolyamelsőként végzi el az orvosi egyetemet, majd sebészeti asszisztensként szeretne dolgozni egy magánkórházban. Két esetben is bebizonyítja kiemelkedő képességeit, betegsége miatt azonban kérdéses, hogy az intézmény rábízhatja-e betegei sorsát. Kommunikációs képességei – ahogyan általában ezeknél a betegeknél – gyengék, így nehezen tud kiállni magáért, ám van, aki támogatja őt. Vajon megkezdheti-e munkáját dr. Ali Vefa?” 

Kiemelt kép: Jelenet Az én lányom című sorozatból (Fotó: TV2)