Február 16-án 18:50-től kezdetét vette a Nicsak, ki vagyok? című showműsor a TV2-n, míg a konkurens RTL Klubbon már az Álarcos énekes második adását kísérhették figyelemmel a nézők.

A két csatorna közel azonos műsora bár ugyanarra a fő motívumra épül, hogy hírességek maszkban énekelnek, a zsűrinek pedig meg kell tippelni, hogy ki lehet a jelmez alatt, mégis szinte teljesen más struktúrában működnek. Míg a TV2-n 3 leleplezés is történik egy élő adás folyamán, az RTL felvételről sugárzott adásán csak 1 versenyzőről kerül le végül a maszk.

Múlt héten az RTL olyan kimagasló nézettséget produkált, mint az X-Faktor, és ezt bizony most vasárnap sem tudta a TV2 túlszárnyalni. A hazai tévénézők túlnyomó többsége az Álarcos énekest választotta esti szórakoztatásként, és így magabiztosan nyerte idősávját versenytársával szemben – írta a csatorna egy közleményben. Az RTL Klub produkciója a célcsoportban (a 18-49 évesek között) 23,6%-os közönségaránnyal futott a konkurencia 14,9%-ával szemben. Kérdés, hogy ez az arány jövő héten fog-e változni, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy Istenes Bencéék nyerték el jobban a közönség tetszését.

Kiemelt kép: Az Alien az Álarcos énekesből és a Bagoly a Nicsak, ki vagyokból (Fotó: Facebook)