Az RTL Klubon 2019 januárjában debütált a Drága örökösök, amely már az első részével meghódította a tévézőket. A tavasszal véget ért, nyolcvanegy epizódos első szezont nagy hamar, augusztusban követte a folytatás, amely novemberig szórakoztatta a közönséget. Mindkét évfolyam kimagasló nézettségi eredményeket ért el, így nem is volt egy percig sem kérdés, hogy az RTL Klubre megérkezik a harmadik szezon is. Egyedül csak az foglalkoztatta a rajongókat, hogy mikor láthatják újra a Szappanos családot.

A csatorna ma véget vetett a találgatásoknak és bejelentették, hogy a Drága örökösök harmadik évada január 2-án, csütörtökön 19:50-kor kezdődik. A sorozat jövőre is minden hétköznap este látható lesz az RTL Klubon, méghozzá még több izgalommal és újonnan csatlakozó színészekkel. Az már korábban kiderült, hogy a Barátok közt egykori sztárja, az X-Faktor műsorvezetője, Kiss Ramóna is szerepelni fog a szériában, ma azonban nyilvánossá vált, hogy Molnár Piroska (egy jófej nagymamaként), Xantus Barbara (Józsi rég nem látott édesanyjaként), Szulák Andrea (taxisofőrként) csatlakozik Papadimitriu Athina és Trokán Anna oldalán.

Fotó: RTL Magyarország

“A harmadik évadban Tibi folytatja a nyomozást az örökséggel kapcsolatban, ám nem várt eredményre jut. Mónika nem nyugszik és további DNS-tesztekkel próbálja kideríteni a testvéri szálakat. Kata öröksége veszélybe kerül. Olga nem adja fel a reményt, hogy visszaszerezze a vőlegényét, Szlávent. Dani örlődik Stefi és Kata között, de lehet, hogy egy harmadik hölgy, Franciska lesz az igaz szerelem? Józsi nem bírja tovább és elindul Thaiföldre megkeresni 20 éve eltűnt anyját. Vali álma végre beteljesedik, megnyithatja saját cukrászdáját: de milyen áron? Stefi pénze veszélyesen fogy, vajon mire lesz elég a hirtelen jött örökség? És ismét felmerül a kérdés: él-e Kálmán, és ha igen, hol van?” – áll az új részek ismertetőjében.

A Drága örökösök január 2-tól minden hétköznap 19:50-kor látható az RTL Klubon.

Kiemelt kép: Jelenet a Drága örökösök harmadik évadából (fotó: RTL Magyarország)