Pár nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy az itthon a Megtört szívekkel ismertté váló török színész, Erkan Petekkaya egyik első tévés munkája, a három évadot megélt drámasorozat, Az idő sodrásában érkezik hamarosan az Izaura TV-re. Ekkor azonban még nem lehetett tudni, hogy pontosan mikortól lesz látható a széria, ám nemrég kiderült, hogy a hónap végén debütál a hazai képernyőkőn.

Az idő sodrásában január 27-től kezdve minden hétköznap este (20:00) új epizódokkal lesz látható az Izaura TV-n. A Törökországban 2010-ben indult sorozat történetének főhőse a Petekkaya alakította tengerész, Ali, aki munkája miatt hosszú időt tölt távol családjától. Felesége, Cemile azonban ennek ellenére nagyon odaadó, és mindenáron összetartja a családot, négy gyermeküket. Van is miért dolgoznia, ugyanis a férje egyik útja során beleszeret egy külföldi nőbe, aki viszont levélben közli vele, hogy nem lenne szerencsés, ha ők ketten viszonyt folytatnának. Amikor Ali hazatér felesége érzi, hogy valami nincs rendben a férjével. Véletlenül rábukkan a nő által írt levélre, ám mivel az angol nyelvű, nem tudja meg, mi is áll benne…

Erkan Petekkaya mellett olyan ismert színészeket láthatunk még, mint Farah Zeynep Abdullah (Szerelemben, háborúban, A szultána) és Aras Bulut Iynemli (Szulejmán, Icerde, Cukur).