Pár napja számoltunk be arról, hogy Hajdu Steve színész és műsorvezető a Life TV-hez került, de a műsora kapcsán még csendben voltak a készítők. A minap viszont megosztották egy sajtóközleményben, hogy pontosan miről is fog szólni ez az új műsor, amihez nem csak Steve, de Várkonyi Andrea, sőt még Berki Krisztián is csatlakozott.

A BRÉKING címre keresztelt délutáni talk-show egyszerre fogja keverni a hétköznapi, mindennapi témákat a legmegosztóbb és egyben leginkább polgárpukkasztó topikokkal. A műsorvezetők maguk fogják ki-kiválasztani az adott adásban felmerülő témákat, amiket különféle meghívott vendégekkel, akár híres sztárokkal fogják megvitatni. A show-t párosával fogják vezetni a műsorvezetők, viszont néha-néha felváltják majd egymást az újdonság kedvéért. Hajdu Steve mellett fel fog még bukkanni Várkonyi Andrea, Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, valamint Berki Krisztián is. A BRÉKING most augusztus 31-én fog elstartolni és minden hétköznap délután tűzik majd műsorra a Life TV-nél.

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea, Berki Krisztián, Demcsák Zsuzsa, Hajdu Steve, Holdampf Linda – BRÉKING (Fotó: Vajda Anita)