Megérkezett a Godzilla vs. Kong első előzetese, amelyben két titán régóta várt és a modern technológiának köszönhetően elképesztően látványosnak ígérkező összecsapását kapjuk meg. A ring egyik sarkában a Godzilla és a Godzilla 2: A szörnyek királya főszereplője áll, a másikban pedig a Kong: Koponya-sziget címszereplője, most pedig összeeresztik őket. 

A gigászi lények Adam Wingard (The Guest, Death Note) rendezésében csapnak össze, ám hogy az eddig az emberiséget védelmező ősgyík miért fordult most a polgárok ellen, és miért nőtt meg a Koponya-sziget óta eltelt időben Kong akkorára, hogy fel tudja venni vele a harcot, azt a történet hivatott majd megválaszolni. Most viszont az a lényeg, hogy olyan színészek kíséretében láthatjuk legendásnak ígérkező meccsüket, mint Alexander Skarsgård (Tarzan legendája), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Kyle Chandler (A régi város), Eiza González (Nyomd, bébi, nyomd!) és Jessica Henwick (Iron Fist). 

A Godzilla vs. Kong az Egyesült Államokban 2021. március 26-án jelenik meg a mozikban és az HBO Maxon egyszerre. Remélhetőleg addigra a hazai mozik is nyitva lesznek. 

Kiemelt kép: Godzilla vs. Kong (Fotó: Variety)