Az RTL Magyarország online videós szolgáltatásán, az RTL Most-on rendszeresen jelennek meg olyan tematikus és extra tartalmak, amelyek csak egy meghatározott ideig érhetőek el. Ilyen időszakos kínálattal jelentkeztek például a karácsonyi ünnepek alatt, és most nyáron már a negyedik nagy filmes kampányt kezdik meg. Július 1-től augusztus 18-ig közel 200 film, azaz 300 órányi új tartalom várja majd az RTL Most felhasználóit.

A legmelegebb hónapokban olyan magyar sikerfilmeket is nézhetünk a médiavállalat online videós szolgáltatásán mint A martfűi rém, a Jupiter holdja, a Budapest Noir, a Brazilok, A nyomozó vagy a Dumapárbaj. A hazai alkotások mellett a nemzetközi produkciók sem maradnak el, A király beszéde, A Vaslady, vagy Bud Spencer és Terence Hill legendás filmjeit is megtalálhatják majd a felhasználók. A mintegy 200 darab film azonban nem egyszerre élesedik, hanem a másfél hónapos időszakban folyamatosan válik elérhetővé ezen a linken.

Az RTL Most ingyenes regisztrációt követően bárki számára használható számítógépen, és mobilalkalmazáson keresztül táblagépen és okostelefonon is.

Kiemelt kép: A Dumapárbaj című film plakátjának részlete (fotó: IMDb)