A török tévécsatornák ősszel elkényeztetik majd a nézőket, ugyanis sorban érkeznek az új, jobbnál-jobbnak ígérkező produkciók. Visszatér a képernyőre a Szulejmánként megismert Halit Ergenc, történelmi dráma főszereplője lesz Burak Özcivit, tinisorozatban kapott szerepet a Végtelen szerelem gonoszaként briliáns alakítást nyújtó Kaan Urgancioglu, vadonatúj szériában játszik majd az Ertugrul felemelkedése után Engin Altan Düzyatan és Taner Ölmezzel forgatják a Doktor Murphy török változatát. A legfrisebb hír pedig arról szól, hogy a Végtelen szerelem főszereplőnője, a sokak által szeretett bájos színésznő, Neslihan Atagül az egyik legnépszerűbb férfi színész, Engin Akyürek oldalán tér vissza a képernyőre.

Engin Akyürek és Tuba Büyüküstün a Piszkos pénz, tiszta szerelem főszereplői

Engin Akyüreket hazánkban először a Fatmagülben láthattuk, ahol Beren Saat oldalán ismerte meg őt a közönség. Ezt követően teljesen másik, egy jóval keményebb oldalát mutatta meg a Piszkos pénz, tiszta szerelem című krimisorozatban, ahol az olvasóink által nemrég a legszebb török színésznőnek választott Tuba Büyüküstün volt a partnere. Akyürek legutóbbi sorozatszerepe Burak Özcivit feleségével, Fahriye Evcennel közösen forgatott Ölene Kadarban volt, amelyből azonban csak pár epizód készült 2017-ben. A soron következő két esztendőben egy-egy filmmel jelentkezett, legfrissebb munkája a Bir Ask Iki Hayat (Egy szerelem, két élet) volt, amiben Halit Ergenc kedvesével, Bergüzar Korellel szerepelt együtt.

Az elmúlt tíz évben Engin Akyürek Törökország vezető színésznőivel dolgozhatott, és legújabb produkciójában nem kisebb név lesz a társa mint Neslihan Atagül. A Végtelen szerelemből Nihanként megismert színésznő a Dip című, 2018-as minisorozat és egyéves kihagyás után tér vissza a képernyőre. Aykürek és Atagül pályájuk során még sosem játszottak együtt, így a rajongók joggal lehetnek lelkesek a bejelentés kapcsán.

Neslihan Atagül és Burak Özcivit a Végtelen szerelem főszereplői

A két színész a most készülő Sefirin Kizi (A nagykövet lánya) munkacímű sorozatban lesz látható, mely várhatóan október-november környékén indul a Star TV-n. A történetről egyelőre nincsenek még információk, az írók azonban rutinos párosnak mondhatók, hiszen 2015 óta öt sorozaton is együtt dolgoztak, sőt az ezekben felcsendülő dalok dalszövegeit is ők jegyzik. Sajnos viszont egyik produkciójukat sem mutatták még be Magyarországon. A Seferin Kizi munkacímű széria az NG Media és az O3 Medya gyártásában készül, utóbbi stúdiót pedig jól ismerthetjük, ugyanis ők készítették Az éjszaka királynőjét és az Izaura TV-n jelenleg is látható Sebzett szívet.

Jasinka Ádám írása