A Hacktion Újratöltve sorozat, a Hurok vagy éppen az Egy szerelem gasztronómiája filmek rendezője, Madarász Isti legközelebb egy meglehetősen különleges történetet tár majd elénk, ugyanis a Veres Attila forgatókönyvén alapuló Átjáróház vastagon tartalmaz természetfeletti elemeket is – számol be róla a Port.hu.

A történet szerint két fiatal szerelmest (Bárnai Péter és Rujder Vivien) komoly megpróbáltatások elé állít az élet, ugyanis a lány már az első randi után meghal. De ez még csak a kapcsolatuk kezdetét jelenti, mivel az Átjáróházban, a fiú mágikus munkahelyén még 29 napot együtt tölthetnek. Olyan hely ez, ahol éjszakánként a halottak lelkei találkoznak és innen nyílik átjáró az alvilágba is, de míg az elhunytak megpróbálnak segíteni az ifjú párnak, addig a Boncmester (Kulka János) legfőbb célja az, hogy elragadja a lány lelkét. Kulka Jánosra tehát igencsak különleges szerep hárul, a színész 2016-os stroke-ja után ez lesz a második nagyjátékfilm, amiben felbukkan (az első a 2018-as X-A rendszerből törölve volt).

A 2021 elején mozikba kerülő film mellékszerepeiben felbukkan még Kútvölgyi Erzsébet, Galla Miklós, Árpa Attila és Dobó Kata is. 

Kiemelt kép: Kulka János az Átjáróházban (Fotó: Glódi Balázs/Átjáróház Produkció)