Pár évvel ezelőtt az RTL Spike műsorán volt látható a Pumpedék című reality, melynek főszereplője a celebritás, Pumped Gabó volt. A két évadot megélt sorozat névadó figurája idén szilveszterkor visszatér a csatorna képernyőjére, méghozzá egy igazán különleges műsorral.

Pumped Gabó a Lengyelországban 2013-ban indult nagy sikerű reality, a Varsó Shore idei évadának egyik meglepetés vendége volt, aki együtt bulizott a műsor szereplőivel. A több évadot és már több mint 150 részt megélt valóságshow-t eddig nem láthatta a magyar közönség, szilveszterkor azonban pár adás erejéig a hazai képernyőkre költöznek a lengyel fiatalok. Az RTL Spike ugyanis levetíti azokat az epizódokat, amelyekben feltűnt a magyar realitysztár.

“A műsorban az anyanyelvükön beszélő szereplők Gabo megjelenésével bátrabban kezdték használni az angolt, de így is sokszor megmutatkoztak a nyelvi és kulturális különbségek. Az epizódokból kiderül, hogy a lengyelek milyen alkoholt választanak a buli előtti alapozáshoz, vagy, hogy mit kezd Gabo egy mindent tönkre tévő, alattomos pattanással a szája szélén. (…) Sőt,
Gabo egy rendhagyó köszöntőbeszéddel is készül szilveszterre” – áll a közleményben.

A Varsó Shore december 31. és január 2. között minden nap 22 órakor lesz látható az RTL Spike-on.

Kiemelt kép: Pillanatkép a Varsó Shore egyik adásából (fotó: RTL Spike)