Természetesen idén sem fog elmaradni a szilveszteri buli, hogy egy fergeteges estével hagyhassuk magunk mögött ezt a kellemetlen évet. Az RTL Magyarország csatornái is rákészülnek 2020 hátrahagyására és 2021 köszöntésére, méghozzá több műsorral is. 

A NőComment! – Szilveszter 2020 című showműsorban Liptai Claudia műsorvezetésével hazai sztárok búcsúztatják az óévet, nyilván egy nagy adag humorral nyakon öntve. A sztárvendégek között helyet kapott Geszti Péter, Dobó Kata, Nagy Ervin, Hadas Kriszta, Lovász László, Oroszlán Szonja, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Szily Nóra, Puskás Peti és Hajós András is, míg az adást olyan énekesek teszik változatosabbá a hangjukkal, mint Wolf Kati, Falusi Mariann, Gallusz Niki, Király Linda, Balázsovits Edit, Oláh Gergő, Nagy Sándor, Czutor Zoltán, Heincz Gábor Biga, Balázs Andi és Janza Kata. A NőComment! december 31-én, 19:00 órától 00:30-ig lesz követhető az RTL II csatornán és az RTL Most+ platformon.

A show 22:00-tól rövid ideig átadja majd a stafétát a ValóVilág 10 powered by Big Brothernek és 23:00-kor a BeleValóVilág című kísérőműsornak, ám az RTL Most + előfizetői ez idő alatt is követhetik a NőComment!-Szilveszter 2020-at a máshol nem látható, extra tartalmakért, méghozzá 23:30-ig. Ezt követően az RTL II és az RTL Most+ műsora ismét együtt folytatódik és a NőComment! sztárjaival koccinthatunk majd. Az RTL Híradó a hagyományoknak megfelelően rendhagyó módon jelentkezik majd: egyrészt Szellő István és Erős Antónia szó szerint el fogja varázsolni a nézőket Danny Blue mentalista segítségével, másrészt az éjfélkor sugárzott Himnuszt a Budapesti Fesztiválzenekar adja elő Fischer Iván vezényletével. 

Kiemelt kép: Jelenet a NőComment!-ből (Fotó: RTL Klub)