Január 1-jén indította el Drága örökösök című új napi sorozatát az RTL Klub. Az első hetekben kimagasló nézettséget hoztak az epizódok, és bár lassan, de fokozatosan csökkent a nézők száma, az elmúlt négy hónapban minden hétköznap este így is ez a sorozat volt a legnézettebb tartalom Magyarországon. A Drága örökösök ráadásul a múlt héten mind a reklámozóknak fontos korcsoportban, mind teljes lakosságban maga mögé utasította a toplistán az eddig verhetetlennek tűnő A mi kis falunkat.

A Drága örökösök azonban ma este véget ér. A 19 óra 55 perckor kezdődő epizóddal viszont csak egy időre köszönnek el a nézőktől Ökörapáti lakói. A kórház főorvosnőjét alakító színésznő, Ullmann Mónika az RTL Reggeliben adott interjújában árulta el, hogy hamarosan kezdik a második szezon forgatását – szúrta ki a SorozatWiki. Azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy az új epizódok mikor kerülnek adásba. Jövő januárig kell-e várniuk a rajongóknak, vagy ahogyan tavaly A mi kis falunk esetében, elképzelhető hogy már ősszel képernyőn lehet ennek a szériának a folytatása?

Habár az RTL Klubon befejeződik a Drága örökösök vetítése, és érkezik a helyére A Konyhafőnök új évada, ökörapáti lakói teljesen nem tűnnek el. A Coolon ugyanis május 1-től kezdve minden hétköznap 19 órakor megismétlik a sorozat eddigi 81 epizódját.

Kiemelt kép: Jelenet a Drága örökösökből (fotó: RTL Magyarország)