Az elmúlt években a TV2 volt az a csatorna, amely sorban forgatta az újabbnál újabb vetélkedőket (Bezár a bazár!, A Bank), vagy éppen visszahozta a klasszikus formátumokat (Áll az alku, Legyen Ön is Milliomos!). A médiavállalat pedig úgy tűnik, tovább színesíti a hazai gameshow-palettát, ráadásul nem csak egy produkcióval. A napokban jelentették be, hogy Stohl András helyett Kasza Tiborral készítik el a Kapd el, ha tudsz! nevű ügyességi vetélkedőt, nemrég pedig egy újabb formátumról rántották le a leplet.

A Nyomd a gombot tesó! ötletgazdája Majka volt, akit azóta foglalkoztatott egy új, eredeti formátum ötlete, amióta televíziós műsorokat vezet. Egy olyan gameshow-t képzelt el, amely modern és pörgős, és a képernyőn keresztül a nézőknek is épp olyan élvezetes, mint a résztvevőknek a forgatás során. Majka olyan műsorok házigazdája volt a TV2-n mint Az 50 milliós játszma, a Drágám, add az életed! vagy a Bezár a bazár!, így mondhatjuk, elég jól ismeri a szórakoztató vetélkedők világát. Vadonatúj műsorötletében a pároknak nyolc körön keresztül kell játszaniuk az 50 millió forintos főnyereményért, miközben nem csak a tudásukat tesztelik, hanem az adrenalinszintjüket is megemelik.

“Régóta dolgozunk ezen a közös projekten Majkával. Tehetsége, kreativitása és a sok éves televíziós tapasztalata biztosíték arra, hogy a saját ötlete alapján készülő új műsort is sikerre vigye” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója. Az új gameshow-ra már lehet jelentkezni, akit felcsigázott a lenti ajánló, ide kattintva nevezhet a produkcióba játékosnak.

Kiemelt kép: Majka (fotó: TV2)