Hamarosan érkezik az RTL Klub műsorára a világszerte számos országban, többek között az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Németországban is nagy sikerrel futó Love Island című párkereső show. A Magyarországon először itt látható formátum műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapest Lalija lesz.

„Nagyon örülök, hogy én lehetek a show műsorvezetője. Kifejezetten testhezálló feladat ez a számomra. Úgy gondolom, hogy manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni a párunkat és a boldogságot, így ez a műsor fantasztikus lehetőség erre, hiszen a résztvevőknek semmi másra nem kell koncentrálniuk, csak a pártalálásra. Már nagyon várom a jelentkezőket. Azon leszek, hogy megtalálják életük párját” – mondta a Szenzációs Négyes győztese.

A műsor résztvevőinek valóban nem lesz más dolga, mint több héten át egzotikus környezetben, csodálatos helyszíneken megpróbálni megtalálni a szerelmet, tehát itt a lehetőség azok számára, akik esélyt akarnak adni maguknak a boldogságra! Amellett, hogy a versenyzők megtalálhatják életük párját, még óriási pénznyereményben is részesülhetnek, hiszen a tét nem kevesebb, mint a 20 millió forintos főnyeremény. A műsorba jelentkezni rtl.hu/love oldalon keresztül lehet, a szerelemre vágyókat már várja a Love Island!

Kiemelt kép: Lali (Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán)