Szeptember 10-én került mozikba Lakos Nóra első nagyjátékfilmje, a Hab, amelynek középpontjában egy bájos cukrászlány (Kerekes Vica) állt, aki fantáziadús édességeket felvonultató kisboltjával anyagi gondokkal küzd, de egy pályázat képében megoldást talál (amihez összeverbuvál egy kamucsaládot). 

Puliwood kritikája szerint a Hab “egy humorában és hangulatában kellemes, olykor a kelleténél talán lassabb alkotás lett, amit Kerekes Vica vezényletével egy összességében is remekül összeválogatott színészgárda tesz szerethetővé.” Szintén ők készítettek interjút a rendezőnővel és a film két színészével, Kerekes Vicával, valamint Gyarmati Erikkel, amelyből rengeteg érdekesség kiderül, a legújabb hír viszont nem: megérkezett ugyanis a betétdal hivatalos videoklipje, amelyben a Blahalouisana énekesnője, Schoblocher Barbara és a LAZARVS frontembere, Áron András éneklik a film legszebb szerelmes dalát, míg a teljes zenei anyag Balázs Ádám zeneszerző munkáját dicséri. 

A videoklipet egyébként szintén Lakos Nóra jegyzi, a fényképezésért pedig a film operatőre Balázs Dániel volt felelős. A helyszín a pusztazámori kastély kertje. 

Kiemelt kép: Schoblocher Barbara és Áron András (Fotó: Bodnár Dávid)