Szeptember 16-án felkerült az év legjobban várt streaminges premiere, a Mindig az ördöggel a Netflixre, és pár nap leforgása alatt már a második helyen áll a szolgáltató trending listáján.

A megannyi hollywoodi sztárt felsorakoztató produkció Donald Ray Pollock azonos című könyvének az adaptációja, amely egy csapat hétköznapinak tűnő, de cseppet sem ártatlan karakter életét mutatja be a második világháborútól egészen a hatvanas évekig. A történetben találkozhatunk például egy összeszokott sorozatgyilkos-párossal, egy pappal és egy korrupt seriffel is, a sok különböző történetszálat pedig Arvin Russell (Tom Holland) köti össze, aki elárvult fiúként egy jólelkű, de mégis erőszakos emberré nő fel.

A pszicho-thrillert Antonio Campos rendezte, és többek között olyan színészeket láthatunk benne, mint Tom Holland, Robert Pattinson, Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Mia Wasikowska és Eliza Scanlen. A Mindig az ördöggel már magyar felirattal is megtekinthető a Netflixen.

Kiemelt kép: Robert Pattinson, Tom Holland és Sebastian Stan (Fotó: Google)